Het 5K Verdiepingsprogramma bij de HvA

Werk je op dit moment in een project aan een idee waar je na dit semester mee door wilt gaan? Heb jij al tijden dat ene idee in je hoofd om mee te gaan ondernemen maar lukt het je niet om die eerste stap te zetten? Of ben je gewoon erg benieuwd of ondernemerschap iets voor jouw is? Dan is 5K iets voor jou!

Dates
22 October - 2020 till 7 January - 2021
Time
16:00 - 19:00

Het 5K programma bestaat uit vijf masterclasses op gebied van innovatief, duurzaam en inclusief ondernemerschap. Het is er voor alle studenten of alumni van de HvA of andere Amsterdamse kennisinstellingen die bezig zijn met een eigen startup, een innovatief idee hebben of die nieuwsgierig zijn naar ondernemerschap en dit graag willen verkennen.

Na afloop beschik je over extra kennis en vaardigheden die van pas kunnen komen bij het opzetten van een startup. En na afloop krijg je een gesprek met één van onze coaches om te kijken of en hoe je verder wilt met ondernemen. Zo kan je bijvoorbeeld met je idee door naar het 10K Pre-Incubator Programma of misschien wil je wel een scriptie gaan schrijven over ondernemerschap.

Masterclasses & Data

29 October 2020 – Masterclass 1 – Innovation Driven Startups by Bart van Grevenhof
12 November 2020 – Masterclass 2 – Impact by dr. Maarten Hogenstijn
26 November 2020 – Masterclass 3 – Collaborative Business Models by dr. Richard Martina
10 December 2020 – Masterclass 4 – Failure and Recovery by dr. JuanFra Alvarado
7 January 2021 – Masterclass 5 – Lean Products by Stefan van Cleef

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan het 5K Verdiepingsprogramma schrijf je dan nu in via deze link! Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar venturecenter@hva.nl.

Het 5K programma in Corona-tijd

Normaal gesproken combineren we bij het 5K Verdiepingsprogramma de masterclass met actieve werkvormen én het eten van een broodje met soep. Helaas is dat op dit moment niet mogelijk en zijn de bijeenkomsten nu online. Maar we streven er naar om na afloop van elke masterclass tips en tricks mee te geven waar je zelf echt mee aan de slag kan.